Columbia University Toni Stable Student Center won top award from Architect Magazine




image: courtesy of Marble Fairbanks Architects

During my time at Stevens, a team of three of us designed a perforated corrugated ceiling from aluminum panels for the cafeteria building of the Toni Stable Student Center at Columbia University's Graduate School of Journalism, designed by Marble Fairbanks Architects. The panels were designed to eliminate 80% of solar radiation, while allowing a large amount of indirect sunlight to enter the space and create a beautiful and very interesting pattern of light at the ceiling. The Student Center won a 2009 Annual Design Review Award from Architect Magazine, which recognizes “the best American architecture of the year.” The student center won the top award in the “Grow” category for Educational, Science, and Healthcare projects.

1 comments:

February 10, 2010 at 8:21 AM 流浪汉 瑜伽 Yoga Tramp said...

hai happy new year, nice to meet u, u hv a great blog here ;-)

Post a Comment